Čo si obchod nevychová, to nemá - Legéň, Marek
Nedostatok pracovných síl v obchode. Nezáujem o prácu v obchode. Dôvody nezáujmu o prácu v obchode. Nevyhovujúci slovenský vzdelávací systém. Duálne vzdelávanie nepostačuje na kompenzáciu chýbajúcej odbornosti. Príležitosť pre dlhodobo nezamestnaných získať si pracovné návyky. Skúsenosti reťazca Lidl s náborom nových pracovníkov. Mzdy pracovníkov v obchode.