<The> Impact of regional policy of water management conditions - Bednárová, Lucia
Regionálny rozvoj a prírodno-geografické podmienky, ktoré naňho vplývajú. Hodnotenie regionálneho rozvoja. Odvádzanie a čistenie odpadových vôd na Slovensku. Rozvoj verejných kanalizácií. Návrh riešení čistenia odpadových vôd na úrovni regiónu.