Environmental Criteria of Public Procurement as a Tool of Development Sustainability - Štofová, Lenka, 1989-
Rámcová stratégia OECD s výberom dôležitých ukazovateľov životného prostredia a vlastností, ktoré sú určené pre posudzovanie zelených stratégií rastu (zelený marketing). Zelené stratégie rastu a ekonomicko-ekologické aktivity budúcnosti.