Slovak [adjustment] of accounting in the context of European law and international financial reporting standards - Nižníková, Zuzana, 1986-
Najčastejšie znaky a príčiny odlišností v systéme účtovania a výstupoch jednotlivých krajín. Kombinácia účtovných štandardov a právnej normy. Zhodnotenie slovenskej právnej úpravy. Medzinárodné účtovníctvo. Dopad rozdielov na malé a stredné podniky. Dopady na štát.