Does the Location and Institutional Background Matter in Convergence Modelling of the EU Regions? - Chocholatá, Michaela, 1977-
Testovanie regionálnej, príjmovej konvergencie regiónov NUTS2 v EÚ. ESDA - prieskumná analýza priestorových dát. Modely priestorovej, príjmovej konvergencie. Zahrnutie významu politickej orientácie regiónu. Vplyv susediacich regiónov na rast regiónu.