Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku - Cupak, Andrej, 1988-
Analýzai diverzifikácie spotreby potravín na Slovensku s využitím mikroekonomických údajov zo zisťovania Štatistiky rodinných účtov SR za obdobie 2004–2010. Potravinová diverzita je indikátorom kvality stravovania, a teda jedným z aspektov potravinovej bezpečnosti domácností.