Nariadenie PRIIP súvisiace budúce právomoci, resp. povinnosti príslušných orgánov dohľadu a budúce povinnosti relevantných subjektov na finančnom trhu - Hladký, Vladimír
Predmet Nariadenia PRIIP. Zvýšenie ochrany investorov a zabezpečenie transparetnosti investičných produktov na finančnom trhu. Zavedenie štandardizovaného dokumentu s kľúčovými informáciami, týkajúcich sa finančných produktov vymedzených v nariadení. Pomoc pre retailových investorov a lepšia porovnateľnosť produktov pri ich ponuke a predaji.