Relationships between Innovations and Productivity in the Services in the Slovak Economy - Kubičková, Viera, 1970-
Zavádzanie inovácií v podnikoch, poskytujúcich služby a kľúčové faktory zvýšenia podnikových výkonov. Vzťah medzi inovačnými aktivitami v podnikoch, poskytujúcich služby na Slovensku a ich hospodársky výkon.