Possibilities of using cluster analysis in scientific practise - Hajduová, Zuzana, 1974-
Objasnenie pojmu zhluková analýza. Dôvody a možnosti využitia zhlukovej analýzy. Prístupy jednotlivých autorov k zhlukovaniu. Hierarchické zhlukovacie metódy. Nehierarchické zhlukovacie metódy.