State housing policy in Slovak Republic as the mean of stimulating demand in the real estate market - Nemcová, Daniela, 1963-
Vývoj rozvoja bytovej politiky na Slovensku. Podpora rozvoja bývania ako jedna z možností riešenia finančnej krízy. Priame a nepriame spôsoby štátnej podpory rozvoja bývania.