Eco-efficiecy: Are We Converging? - Nežinský, Eduard, 1972-
Hodnotenie výkonnosti krajiny modelom DEA (analýza obaľovania dát) s SBM modifikáciou. Konvergencia skúmaná porovnaním veľkosti produkcie kapitálu a množstva potrebnej pracovnej sily.