Slovensko by mohlo ponúknuť veľa - Fričová, Lucia
Rozhovor s právničkou Zuzanou Števulovou, ktorá ako jediná Slovenka získala cenu International Women of Courag v r. 2015. Postoj Slovákov a oficiálnej politiky k migrácii. Čo treba zmeniť v azylovej politike. Ako sa dajú oddeliť ekonomickí migranti od reálne prenasledovaných. Pomoc Ligy za ľudské práva.