Lavanda sa zrodila pri kočíkovaní - Lászlóová, Klaudia
Príbeh dvoch kamarátok z detstva o ich spoločnom podnikaní. Zriadenie kaviarne Lavanda v nitrianskom parku. Cieľová skupina - matky s deťmi. Vlastná cesta bez kopírovania.