Koncipovanie marketingových stratégií modrých oceánov v spolupráci s partnerom - Smolková, Eva
Potreba zmien pri koncipovaní marketingových stratégií podnikov, ktoré preferujú stratégiu modrých oceánov. Obsahové vymedzenie stratégie modrých a červených oceánov. Ich porovnanie. Rola strategických partnerstiev pri koncipovaní stratégií modrých oceánov.