Možnosti sportovního vyžití pro tělesně postižené návštěvníky cestovního ruchu v České republice - Scholz, Petr
Charakteristika sociálneho cestovného ruchu. Prístupný cestovný ruch ako súčasť sociálneho cestovného ruchu. Návštevníci zdravotne postihnutí a ich požiadavky. Možnosti športového vyžitia telesne postihnutých návštevníkov v Českej republike. Bezbariérové trasy a prírodné atrakcie v ČR podľa krajov. Prístupné športovo-rekreačné zariadenia.