Zákon o e-Governmente v praxi obcí - Kusyová, Erika
Ciele elektronizácie a služieb e-Governmentu vedú k postupnému zjednodušovaniu komunikácie občanov a podnikateľov s úradmi. Zákon č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente) v znení neskorších predpisov platí od 1. novembra 2013.