Impact of Accruals on Cost of Debt of Slovak Companies - Tumpach, Miloš, 1970-
Overenie hypotézy o korelácii nákladov z obstarávania dlhu a nárastom objemu dát v účtovníctve, predovšetkým z časového rozlíšenia.