Development of the corporate social responsibility concept in small and medium-sized enterprises - Skýpalová, Renata
Korelačná analýza medzi veľkosťou podniku, povedomím o spoločenskej zodpovednosti podniku , zodpovedným prístupom k CSR a počtom podnikov s CSR podnikovými procesmi. Výskum angažovanosti podnikov v sociálnych, ekonomických a environmentálnych činnostiach a v napĺňaní Národného akčného plánu.