<The> House money effect and negative reciprocity - Danková, Katarína
Experiment v investičnom správaní. Rozdiel v investičnom správaní pri nečakanom a zaslúženom zárobku. Recipročné dopady na správanie investorov a tvorba "house money effect". "Taking game" v investičných procesoch.