Brexit: Británia opúšťa Európu - Brezovský, Jozef
Júnové referendum o odchode Veľkej Británie z Európskej únie. Za odchod hlasovalo 51,9 percenta voličov, za zotrvanie 48,1 percenta voličov. Dôležitá téma migrácie. Roztrieštenosť medzi mladšou a staršou generáciou. Možné dopady brexitu na slovenskú ekonomiku. Vystúpenie z EÚ potrvá ešte roky.