Všeobecné zásady komunikácie sestry s pacientom/klientom - Gulášová, Ivica
Návod ako v ošetrovateľskej praxi uplatňovať všeobecné zásady komunikácie. Verbálna a neverbálna komunikácie sestry s pacientom. Nepriama komunikácia, oficiálna, monologická a dialogická komunikácia. Individuálny prístup k pacientovi. Bariéry komunikácie. Zásady komunikácie sestry s pacientom/klientom.