<The> Usage of selected models predicting the financial conditions of firms: case from Slovakia - Tumpach, Miloš, 1970-
Altmanov model (na základe Z-modelu) predpovede banrotu spoločnosti. Index IN05 s cieľom predpovede negatívneho vývoja firmy v ČR. Modely Ohlsona a Zmijewskiho. Využitie neurálnych sietí v predpovedi finančnej stability podniku.