Impact of terms-of-trade on business cycles of Slovakia, Czech Republic and Croatia - Szomolányi, Karol, 1976-
Štrukturálna vektorová auto regresná analýza výmenných relácií, obchodnej bilancie, výstupu hospodárstva , spotreby a zložiek cyklickej spotreby v SR, ČR a Chorvátsku. Vplyv ukazovateľov na hospodárske cykly.