Směrnici o distribuci pojištění lze implementovat - Mesršmíd, Jaroslav
Smernica Európskej únie 2016/97/EÚ o distribúciii poistenia. Vývoj legislatívneho procesu v EÚ. Vybrané platné ustanovenia a niektoré otázky, ktoré sa budú musieť riešiť v rámci procesu implementácie do českého práva.