Zaměřeno na velké škody - Janata, Jiří
Desať najväčších poistných škôd počas prvej dekády 21. storočia (2001–2011). Poistné plnenie a nárok na likvidáciu poistných udalostí. Ničivá sila hurikánov, zemetrasení a povodní, ktoré v posledných rokoch naberajú na intenzite. Veľké škody a štatistiky výšky škôd.