Bioplasty v obalové technice I.: Fólie - Vítek, Miloslav
Nahrádzanie plastových obalov novými typmi bioplastov. Charakteristika bioplastov. Kompostovateľné bioplasty. Obaly z bioplastových fólií. Rôzne typy sáčkov. Plastové vrecia. Bag-in-box. Výrobcovia biofólií a produktov z nich. Osvetová kampaň.