Cataracts of Globalization and the Economic Diplomacy of Small States - Boháč, Radomír
Vplyv globalizácie na ekonomickú diplomaciu, základné politické a ekonomické javy, ktoré by mohli formovať jej fungovanie. Ekonomická diplomacia malých štátov. Príklad Dánska, ako efektívneho a úspešného modelu, na základe ktorého by bolo možné formovať slovenskú ekonomickú diplomaciu.