Mám CV aj hypotéku, ale idem do START-UPU - Andacký, Jozef
Prieskumy konzultačnej spoločnosti KPMG o slovenskom start-upovom ekosystéme. Vyše 70 percent start-upistov má do 35 rokov. Menej záväzkov a dostatok odvahy vydať sa riskantnou cestou. Zaujímavé príbehy slovenských start-upistov v mladšom ale aj staršom veku. Skúsenosti na nezaplatenie.