Směrnici o distribuci pojištění lze implementovat - Mesršmíd, Jaroslav
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o vybraných ustanoveniach novej smernice 2016/97/EÚ o distribúcii poistenia (IDD). Právne úpravy a implementácia IDD. Členské krajiny musia zaistiť, aby distribútori poistenia konali pri distribúcii poistenia čestne, spravodlivo a profesionálne v súlade s najlepšími záujmami svojich zákazníkov.