Budoucnost evropského trhu… Brexit mnohé napoví - Daňhel, Jaroslav
Rozdielnosť ekonomických cieľov a politických postojov jednotlivých krajín EÚ. Komplikované štátne zásahy a regulácie. Historické rozhodnutie Britov a ekonomické dôsledky nielen pre Britániu. Zjednodušenie a vzpruženie spoločensko-politického systému.