Jak jsou využívany nové technologie v marketingu obchodu a cestovního ruchu? - Janeček, Petr
Výskum moderných technológií a ich využitie v maloobchode a v cestovnom ruchu v Česku. Analýza využívania QR kódov v maloobchode v ČR. Je správne využívať viac a viac technológií?