Systematically important domestic banks: an indicator-based measurement approach for the Ukrainian banking system - Buriak, Anna
Identifikácia systémovo dôležitých domácich bánk na základe oedporúčaní Bazilejskej komisie pre bankový dohľad. Prehľad systémovo dôležitých ukazovateľov bánk. Tesovanie 26 bánk na Ukrajine v rokoch 2007-2011.