Investigating exchange rate exposure of energy firms: evidence from Turkey - Kandir, Serkan Y.
Regresný model tureckých energetických spoločností identifikujúci mieru vystavenia menovému riziku. Význam hedžingu pri riadení menového rizika v podniku.