Služby z hľadiska DPH - Válek, Juraj, 1981-
Registrácia dane z pridanej hodnoty pri poskytovaní, nadobudnutí alebo dodávaní služieb. Kedy vzniká daňová povinnosť, a ktoré služby sú oslobodené od dane. Uvádzanie dane z pridanej hodnoty na faktúrach v prípade obchodovania v rámci SR, EÚ a s krajinami mimo EÚ. Príklady.