Relevantnosť využitia projektového manažmentu pre konkurencieschopnosť podniku - Zagoršek, Branislav, 1984-
Projektový manažment ako nástroj, ktorý pomáha podniku realizovať jeho ciele. Výsledky výskumu vplyvu využívania projektového manažmentu na konkurencieschopnosť podniku. Identifikácia a konkretizácia významných faktorov vplyvu projektového manažmentu.