Prijaté faktúry a kontrolný výkaz v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Povinnosť podať kontrolný výkaz elektronickými prostriedkami za každé zdaňovacie obdobie, za ktoré je platiteľ povinný podať daňové priznanie, do 25 dní po skončení zdaňovacieho obdobia. Príklady.