Kríza hrá Putinovi do karát - Pressburg, Adrian Peter
Parlamentné voľby v Rusku. Víťazstvo strany Jednotné Rusko. Podriadenosť predsedu vlády Dmitrija Medvedeva Vladimírovi Putinovi. Pôsobenie opozičných síl. Volebná účasť pod hranicou 48 percent. Akcieschopnejší prezident. Sankcie Západu a rozšírenie priestoru na rast odvetví produkujúcich tovary a služby nahradzujúce dovoz. Hospodárska spolupráca s Áziou.