Long-term unemployment in terms of regions of Slovakia - Surmanová, Kvetoslava
Analýza dlhodobej nezamestnanosti v slovenských regiónoch, orientovaná na regionálne disparity na úrovni NUTS 3. Použité boli údaje SŠÚ za roky 2001-2014. Dlhodobá nezamestnanosť na strednom a východnom Slovensku, snahy o redukciu.