Dátum zdaniteľného plnenia pre odvod DPH a odpočet DPH v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Poukázanie na správny dátum zdaniteľného plnenia pre odvod DPH a odpočet DPH na praktickom príklade zálohovej faktúry na dodanie tovaru s inštaláciou od rakúskeho dodávateľa.