Škody a manká v kontexte DPH v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Pojem škoda a manko v zákone o účtovníctve. Zaúčtovanie odvodu DPH pri krádeži tovaru. Odvedenie dane v prípade krádeže tovaru. Odvedenie dane v prípade krádeže tovaru, ktorý bol v nájme. Manko v prípade dlhodobého majetku.