Gender unemployment rate in terms of regional disparities - Surmanová, Kvetoslava
Rozdiely v nezamestnanosti v regiónoch Slovenska v súvislosti s rodom populácie, použitie Okunovho zákona. Boli použité údaje z ôsmich regiónov Slovenska v rokoch 2001-2014.