Osobné údaje a ich ochrana - Jaško, Jozef
Ochrana osobných údajov v pracovnom práve. Aké informácie nesmie zamestnávateľ vyžadovať od uchádzača o zamestnanie. Kedy možno monitorovanie zamestnancov považovať za legitímne. Kontrola e-mailov. Biometrické údaje. Ochrana osobných údajov po skončení pracovného pomeru.