Sociálny fond v mzdovej učárni - Matlovičová, Iveta
Zamestnávateľ je povinný tvoriť za svojich zamestnancov sociálny fond a následne používať finančné prostriedky v sociálnom fonde v prospech svojich zamestnancov. Cieľ poskytovania príspevkov zo SF. Úpravy právne. Prehľad vybraných plnení zo sociálneho fondu z pohľadu platby dane a poistného.