Selected Aspects of Regional Unemployment Differentiation in Slovakia - Rievajová, Eva
Problematika a výskum nezamestnanosti v krajoch a okresoch Slovenska v roku 2015 podľa vybraných kategórií. Vybrané aspekty regionálnych rozdielov v nezamestnanosti, osobitne v jej štruktúre, teda podľa veku, pohlavia a vzdelania.