Pracovné úrazy - Kohútová, Ľudmila
Pracovný úraz podľa Zákonníka práce. Povinnosti zamestnávateľa pri vzniku pracovného úrazu. Čo sa nepovažuje za pracovný úraz. Zodpovednosť zamestnávateľa za škodu pri pracovnom úraze, rozsah a spôsob náhrady škody.