Hledáme zaměstnancům práci v jiné firmě - Kejhová, Hana
Ako pomôcť prepusteným pracovníkom nájsť nový kariérny smer. Vlastný projekt spoločnosti Škoda Praha Invest pre prepustených zamestnancov. Zapojenie všetkých manažérov. Outplacement. Poradenstvo pre zamestnancov. Práca s krízovým scenárom. Výstupné pohovory a bilancovanie.