Miestny polatok za rozvoj - novinka v poplatkoch - Tekeli, Jozef
Dňa 1. novembra 2016 nadobudol účinnosť zákon č. 447/2015 Z.z. o miestnom poplatku za rozvoj a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Novinky v poplatkoch.