Dotácie poskytované z rozpočtu obce a finančná kontrola - Konečná Veverková, Ingrid
Reakcia na novelu zákona č. 583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územenej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vo veci poskytovateľa dotácií z rozpočtu obce účinnú od 1. júla 2016.