What makes investors short sell ETFs ? - Linnertová, Dagmar
Špecifické vlastnosti a charakteristika globálne dostupného ETF. Možnosti dosiahnutia výnosov, ktoré ovplyvňujú hladinu záujmu (ako je obchodovanie, objem, cenová stabilita, kapitalizácia, nákladovosť, geografické zameranie, investičná stratégia a dostupnosť derivátov).