Mladí z dětských domovů objevují své skryté talenty - Kazdová, Alena
Nezisková organizácia Nadání a dovednosti, ktorá si za cieľ kladie pomáhať mladým z detských domovov a pestúnskych rodín poznať svet práce, zorientovať sa v ňom a poznať svoje slabé a silné stránky pre výber povolania. Projekt Rozhled a jeho tri piliere. Išpirujúce príbehy úspešných. Ťažkosti so získavaním partnerských firiem. Samsung digital academy. Výchova budúcej generácie odborníkov.